Kunci Iklan Strong & Berkesan Tu Terletak Pada Ayat Jualan Atau Dikenali COPYWRITING!

INI RAHSIA PEJAM MATA TULIS IKLAN YANG BOLEH HASILKAN JUALAN 6 ANGKA!

Lepas ini tulis iklan tanpa membuta-tuli, dan buat kerja sia-sia lagi. 

Buku ini akan ajar 1001 cara sebenar buat copywriting unik, menonjol dan berkesan dan boleh naikkan keuntungan syarikat! Dicipta oleh penulis iklan bawah tanah yang membantu hampir kesemua iklan billboard di seluruh highway Malaysia. 

Telah terjual lebih dari 10,000 naskah!

Testimoni VIP

Syukor Majid

Sifu Fendi Mohd padu, average closing rate staff saya naik dari 10% terus meroket pergi 40%.

Firdaus Muntazar

Barang baek dah sampai geng. ❤️ Buku merah, 💙 Buku biru. Jangan jeles, jangan marah. I love you. 😘 Lagi-lagi bila boss Fendi Mohd live tu pakai boxer sambil makan cekodok🤣 . Saya nak masuk menyelam dalam gua. Ada projek lelong seluar palazzo kasi licin. Nak baca buku-buku ni kasi inspirasi buat copywriting landing page. Buku-buku copywriting paling senang tak masuk akal berlambak formula. Sungguh. . Thank you so much boss FM! 😊🙏🏼

Syed Gaddafi

Mantap pak abu..memang padu buku ni..Best part adalah tak perlu masa lama nak khatam..2-3 jam dah settle dan boleh terus praktikkan..Siap sekali dengan contoh dan boleh terus inovasi..ini yang buat buku ni sangat special..tahniah tuan FM

Sekiranya anda adalah pemain online.. Mesti dah cuba macam-macam?

Anda biasa guna iklan berbayar kan? Tapi tak pernah dapat pun result yang power.
Duit asyik hangus, iklan pulak tak menjadi. Macam-macam objektif dan teknik dah cuba..

Kalau berjaya pun sekejap je, lepastu jadi balik.. duit terbakar. Ads kena disapprove, iklan makin lama makin mahal..

Jadi anda pun buat lah Macam Ni Kan👇

  • Dah beli buku
  • Dah beli e-book
  • Dah tengok youtube,
  • Dah beli MatSalleh punya,
  • Dah jumpa cikgu,
  • Dah jumpa masta,
  • Dah beli template,
  • Dah guna blue print,
  • Dah tengok kes study,
  • Dah buat launching,
  • Dah buat StoryTelling,
  • Dah buang harga,
  • Dah bagi mcm-mcm freegift,
  • Dah tukar offer,
  • Dah upah ramai influencer,
  • Dah upah Marketer,
  • Dah cari instafemes,
  • Dah bayar artis,
  • Dah lebur kat billboard

 

Sampaikan tak tahu nak buat apa dah.. Aisshhh!

BERHENTI!

Berhenti Bakar Duit Ads!
Berhenti Buang Masa!
Berhenti Tiru orang!

Kalau dah mula buat iklan, samada cara percuma atau berbayar, saya nasihatkan anda berhenti dulu buat iklan!

Perhatikan..
Anda dah banyak bakar duit
Anda dah banyak bazir masa

Masa yang berlalu, takkan dapat balik. Duit yang anda bakar tu, sia-sia je

Anda kena ada ilmu yang baru 👇

Ubah cara ANDA tarik audien
Ubah cara ANDA menjual
Ubah cara ANDA menulis copywriting

Ini semua dah tak perlu👇

✖️TAK PERLU bagi freegift
✖️TAK PERLU buang harga
✖️TAK PERLU pening nak offer apa

Apabila Menulis Iklan Yang Berkesan 3 Perkara Paling Penting!

HEADLINE

Kepentingan Headline Dalam Menarik Perhatian Pelanggan

OFFER

Cara Menghasilkan Offer Yang Sukar Ditolak

AUDIENCE

Tips Menghasilkan Mesej Yang Betul Kepada Pelanggan

Ini apa yang saya dah buat dalam dunia penulisan iklan!

Saya Fendi Mohd atau lebih dikenali dengan panggilan FM dalam kalangan usahawan online.
Saya seorang penulis [bawah tanah] yang sudah membantu ramai usahawan dalam bidang Copywriting & Close Sales. Saya juga merupakan pengasas Teknik “Niat, Rukun & Amal”
Jika Internet Marketer tersohor Malaysia ada masalah dari segi Copywriting atau Close Sales, saya tempat pertama mereka dapatkan rujukan dan nasihat.
Saya juga telah membantu hampir SEMUA syarikat yang memasang billboard di seluruh highway di Malaysia.
Saya telah membantu banyak syarikat di USA, UNITED KINGDOM, AUSTRALIA termasuk beberapa syarikat di CANADA, SPAIN dan DENMARK.
Antara syarikat yang pernah mendapat sentuhan peribadi saya adalah GARDENIA, MAXIS, COCA-COLA dan AIRASIA.
Fendi Mohd
Penulis Iklan Bawah Tanah

Saya telah keluarkan 2 Buku Panduan Buku Merah Buku Biru

Panduan Copywriting Pertama Paling Banyak Digunakan Oleh Internet Marketer Di Malaysia

Apa Yang Akan Anda Kuasai?

Mereka Semua Sudah Praktis & Nampak Hasilnya!

Lanz Roslan

Auuuum.. buku tu banyak cw pendek..killer headline..sesuai sangat utk tik tok ads bawah 100 huruf kan, mmg ngam.. tq sangat la buat buku2 mcm ni.. Buku Merah + Buku Biru.. buat lagi buku purple pulak😆😆 berani, apa x berani nya utk killer headline mmg sesuai sangat selain dr story telling, sbb utk ads tik tok mmg nak 100 huruf sahaja,olahan tu jadi mudah dan idea menderu..baca idea, baca idea, baca idea.. Staff semua, kengkawan bisnes.. bila diorang x de idea je baca buku terus dapat idea.. siapa yg kering idea nak buat cw boleh la refer 2 buku ni selak je dah dapat idea 😆 setting dah cun cw kelaut, kadang jadi mcm tu, kalau ada buku ni mmg senang.. Last! lebih baik jangan cari dan jangan beli la buku merah + buku biru — kalau x nak idea dan sale meroket.

Lutfi Azhar

Alhamdulillah dah sampai. Susah betul lah nak order dan cari buku ni dari selebriti terkenal tuan Fendi Mohd ni. Tak sabar nak study dan terus praktis!

Adila Rahim

Jujurnya daripada pengalaman saya, teknik closing dan copywriting adalah kelemahan reseller. Boleh dapatkan buku 1001 Panduan Copywriting,Pejam Mata,Tulis Iklan! .Dapatkan dari tuan Fendi Mohd

Syahmi Roslan

Kos per landing page view dari RM10-15 turun jadi bawah RM1. Hasil belajar ilmu conversion dari Faiz Fitri. Sebelum ni nak sale RM150 per customer punyalah susah. Lepas apply teknik Copywriting belajar dari buku Fendi Mohd, selamber je customer beli harga RM350. Setting ads takde apa pon, adalah rahsia sikit. Masih fasa Split test ads. Doakan capai sale 100k bulan ni.

Saifuddin Ilyas

2 buku yang MUST HAVE kalau nak mudah buat copywriting! Nak pandai copywriting. Ambil masa bertahun. Bukan belajar hari ni. Terus pandai. Lagi lagi kalau. Malas menulis. Malas praktis. Tapi...Ada cara lebih mudah. Belajar dari pakar. Siap bagi contoh. Faham konsep. Faham asas. Contoh jadi rujukan. Kemudian...Tulis, tulis, tulis. Copywriting jadi padu. Jika guna konsep yang betul. Jika tahu siapa audience. Jika kena offer terbaik. Bukan setakat pejam mata je. Sambil kelon pun boleh siap! Terima kasih boss FM Fendi Mohd Hasilkan buku terbaik ni.

Saif Mohd Noor

Buku biru sifu Fendi Mohd dah sampai. Jahat betul tak bagitau nak hantar. Tokojut den.

Sebenarnya Ada Terlalu Banyak Testimoni, Lihat Lagi Dibawah

Berikut Pula Result Sales Menggunakan Buku Merah & Buku Biru — Ada yang cecah 6 Angka!

Fuhhh! Macam Mana Saya Nak Dapatkan Buku-Buku Ni?
Ada Jaminan Tak? Tanpa Sebarang Risiko, Pelaburan Anda Terjamin & Berbaloi.

365 Hari Jaminan!

Pelaburan anda sangat terjamin dan berbaloi.

Jika dalam masa 365 hari, anda dapati Buku 1001 Copywriting atau Buku 1001 Tulis Iklan tidak memberikan anda sebarang idea ketika membuat kerja-kerja penulisan iklan anda.

 

Sila pulangkan dalam apa jua keadaan. Wang anda akan dikembalikan tanpa sebarang soal.

 

Anda ada 365 hari untuk mencuba sendiri dan pratikkan segala teknik dan rahsia yang terdapat di dalam buku. Supaya anda dapat menikmati ilmu dan menikmati kejayaan seperti mana mereka yang telah menggunakannya. 

 

Semoga kejayaan anda bakal mencoret testimoni untuk dipaparkan pada masa akan datang.

Disebabkan buku ini terlalu laris, kalau anda dah baca testimoni di atas, dah ramai internet marketer guna dan kawan rekemen, jangan lepaskan peluang ini.

 

Anda pun dah mula perasan. Iklan-iklan Cikgu internet marketing dah mula menggunakan ayat-ayat power dalam Buku Merah dan Buku Biru.

 

Iklan-iklan pesaing, yang anda lihat terlalu sukses. 99% menggunakan struktur iklan dan ayat jualan memukau. Hasil dari KOREK ilmu yang terdapat dalam Buku Merah dan Buku Biru.

 

Maka anda sebenarnya dalam keadaan rugi besar, jika ketinggalan untuk memiliki buku-buku ini.

Anda Ingin Memiliki Buku Ini?

Disebabkan buku ini terlalu laris, kalau anda dah baca testimoni di atas, dah ramai internet marketer guna dan kawan rekemen, jangan lepaskan peluang ini.


Anda pun dah mula perasan. Iklan-iklan Cikgu internet marketing dah mula menggunakan ayat-ayat power dalam Buku Merah dan Buku Biru.

 

Iklan-iklan pesaing, yang anda lihat terlalu sukses. 99% menggunakan struktur iklan dan ayat jualan memukau. Hasil dari KOREK ilmu yang terdapat dalam Buku Merah dan Buku Biru.

 

Maka anda sebenarnya dalam keadaan rugi besar, jika ketinggalan untuk memiliki buku-buku ini.

paling popular
rm447
kombo popular
rm297
WAJIB ADA!
Belajar Tulis Iklan Strong, Berkesan.. Lepas Ni Pejam Mata Tulis Iklan.. Kacang Je!
rm167
SKIL TULIS IKLAN 6-7 ANGKA
Tulis Iklan Sampai Pelanggan Menggigil Baca Iklan Anda..
rm167
SKIL WAJIB JURUJUAL BERJAYA!
teknik closing paling rilek walapun anda sedang pakai seluar dalam kat bilik tidur..
rm197

FAQ - Soalan Lazim

FAQ - Soalan Lazim

Ini adalah buku fizikal.

Buku Merah – 265 muka surat

Buku Biru – 293 muka surat

Buku Kuning – 216 muka surat

Pilih pakej yang Paling Popular. Iaitu pakej kombo. Buku Merah + Buku Biru + Buku Kuning

Kalau nak miliki sebuah buku dulu.
Dapatkan BUKU MERAH – First
BUKU BIRU – Second

Ada BAJET – Rembat Dua-Dua
(Konfem Puas Hati)
BUKU KUNING – Third

Postage akan dibuat dalam 3 hari selepas pembelian. Stok adalah terhad.
 

Anda akan terima tracking penghantaran DHL sebelum posmen hantar kepada anda.

Boleh hubungi Khidmat Pelanggan kami